Micro Focus International in top Engelse dividendaandelen

Fors dividend Micro Focus International

Op basis van de recente analistentaxaties heeft het aandeel Micro Focus International nu één van de hoogste dividendrendementen van de Engelse beurs.

Over dit jaar ligt de verwachting van het dividend op 85 GBp. Het dividendrendement komt hiermee op 3,86 procent te liggen. Het gemiddelde dividend van de hardwareproducenten ligt op een schamele 0,32 procent.

Dividendrendementen Micro Focus International

Micro Focus International zal morgen haar resultaten over het voorbije kwartaal publiceren. Gezien de de analistentaxaties zouden zowel de omzet als het nettoresultaat op het hoogste niveau in jaren uitkomen. De omzet van Micro Focus International over dit jaar komt uit op 1,39 miljard GBp. Zo blijkt uit gemiddelde analistenverwachting. De omzet zou volgens de analisten dit jaar dan het hoogste in haar bestaan zijn. Dit is aanzienlijk meer dan de omzet over 2016 toen het bedrijf 1,25 miljard GBp verdiende.

Historische omzetten en resultaten Micro Focus International in beeld plus taxaties 2017

aandeel

De meeste analisten anticiperen voor 2017 op een recordnettowinst van 415 miljoen GBp. Over dit jaar komt het bedrijf volgens het gros van de analisten uit op een winst per aandeel van 173 GBp. De koerswinstverhouding komt zodoende uit op 12,73.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Micro Focus International 's totale beurswaarde 478,38 miljard GBp.

Het aandeel staat om 11.01 0,68 procent lager op 2202 GBp.

Historische koersen Micro Focus International International2007-2017

aandeel microfocusinternational

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.