Momenteel zeer fors dividend LEG Immobilien

Beleggers in het aandeel LEG Immobilien kunnen rekenen op een forse dividenduitkering. Gezien het gemiddelde van de analistentaxaties heeft het aandeel LEG Immobilien nu één van de hoogste dividendrendementen van de Duitse beurs. Over dit jaar ligt de verwachting van het dividend op 3,72 euro. Het dividendrendement komt hiermee op 3,67 procent te liggen. Het gemiddelde dividendrendement van de vastgoedsector ligt op een aantrekkelijke 3 procent.

Historische dividendrendementen LEG Immobilien

Morgen publiceert het Duitse LEG Immobilien haar resultaten over het afgelopen kwartaal. De gemiddelde verwachting van de omzet over dit jaar ligt volgens de analisten op 591,74 miljoen euro. Dit is behoorlijk minder dan de omzet over 2018 toen het concern 766,9 miljoen euro verdiende.

Historische omzetten en resultaten LEG Immobilien in beeld plus taxaties 2019

fundamantele data

Onderaan de streep rekenen de analisten op een nettowinst van 357 miljoen euro. Over dit jaar houdt het bedrijf volgens de analisten een winst per aandeel van 5,1 euro over. De koers-winst-verhouding ligt hiermee op 19,87.

Laatste taxaties rond de 111 euro

Morgan Stanley, Nord Landesbank en Hauck & Aufhauser gaven recentelijk taxaties voor het aandeel.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de marktkapitalisatie van LEG Immobilien' momenteel circa 6,4 miljard euro. Het aandeel LEG Immobilien bewoog de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Sinds november vorig jaar staat het aandeel LEG Immobilien 2 procent hoger. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 90 en de 113 euro.

Koershistorie LEG Immobilien 2007-2019

fundamantele data legimmobilien

Klikt u hier voor dividend aandeel LEG Immobilien. Het aandeel staat om 11.19 0,49 procent hoger op 101,35 euro.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.