Aandeel Philip Morris International aan kop qua Amerikaanse dividendaandelen

Beleggers in het aandeel Philip Morris International kunnen rekenen op een forse dividenduitkering. Baserend op de laatste analistentaxaties heeft het aandeel Philip Morris International nu één van de hoogste dividendrendementen van de Amerikaanse beurs. Over dit jaar ligt de verwachting van het dividend op 4,71 dollar. Het dividendrendement komt hiermee op 6,17 procent te liggen. Het gemiddelde dividendrendement van de tabakssector ligt op een magere 1,04 procent.

Historische dividendrendementen Philip Morris International

Morgen komt het Amerikaanse Philip Morris International met haar resultaten over het afgelopen kwartaal naar buiten. Over 2020 komt de omzet volgens de analisten uit op 28,65 miljard dollar. Dit is licht minder dan de omzet over 2019 toen het concern 29,81 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten Philip Morris International in beeld plus taxaties 2020

historische koersen

Philip Morris International sigaretten Nederland ©

Philip
Philip


Onderaan de streep rekenen de analisten op een nettowinst van 7,93 miljard dollar. Voor dit jaar ligt de consensus van het resultaat per aandeel op een winst van 5,08 dollar. De koerswinstverhouding komt zodoende op 15,02 te liggen.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de marktkapitalisatie van Philip Morris International' nu rond de 118,63 miljard dollar. Het aandeel Philip Morris International was de afgelopen 12 maanden vrij bewegelijk. Gemeten vanaf september vorig jaar staat het aandeel Philip Morris International 7 procent in het groen. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 56 en de 90 dollar.

Koershistorie Philip Morris International 2007-2020

historische koersen philipmorrisinternational

Klikt u hier voor dividend aandeel Philip Morris International. Het aandeel sloot maandag op 76,31 dollar.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.