Analistenkorps rekent op omzetdaling Morgan Stanley

Over 2020 komt de omzet volgens de gepolste analisten uit op 43,28 miljard dollar. Dit is aanzienlijk minder dan de omzet over 2019 toen de omzet 53,82 miljard dollar bedroeg.

Historische omzetten en resultaten Morgan Stanley in beeld plus taxaties 2020

koersdata

Wat betreft het resultaat rekenen de analisten op een nettowinst van 8,21 miljard dollar. Over dit jaar komt het bedrijf volgens het gros van de analisten uit op een winst per aandeel van 5,23 dollar. Zodoende komt de koerswinstverhouding op 9,13 uit.

Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 1,4 dollar. Morgan Stanley's dividendrendement komt hiermee uit op 2,93 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de bankensector ligt op een summiere 0 procent.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Morgan Stanley's marktkapitalisatie 81,15 miljard dollar. Het aandeel Morgan Stanley was de afgelopen 12 maanden vrij bewegelijk. Sinds een jaar terug staat het aandeel Morgan Stanley maar liefst 24 procent in de plus. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 27 en de 58 dollar.

Historische koersen Morgan Stanley afgelopen 10 jaar

koersdata morganstanley

Klikt u hier voor dividend aandeel Morgan Stanley.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.