Analistenkorps rekent op omzetdaling Morgan Stanley

Morgan Stanley publiceert morgen haar resultaten over het afgelopen kwartaal. Over dit jaar komt de verdient het bedrijf uit New York City volgens de analisten uit op 45,98 miljard dollar. Dit is fors minder dan de omzet over 2019 toen het bedrijf 53,82 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten Morgan Stanley in beeld plus taxaties 2020

beurskoers

Wat betreft het resultaat rekenen de analisten op een nettowinst van 9,43 miljard dollar. Over dit jaar komt het bedrijf volgens het gros van de analisten uit op een winst per aandeel van 5,86 dollar. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding uit op 12,84.

Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 1,4 dollar. Morgan Stanley 's dividendrendement komt hiermee op 1,86 procent te liggen. Van de sector worden geen dividenden verwacht. Het is de verwachting dat het bedrijf op 29 januari een interimdividend van 35 cent uit zal gaan keren.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de beurswaarde van het bedrijf 127,9 miljard dollar. Het aandeel bewoog de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Sinds een jaar terug staat het aandeel maar liefst 35 procent in de plus. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 27 en de 77 dollar.

Koershistorie Morgan Stanley 2007-2020

beurskoers morganstanley

Klikt u hier voor dividend aandeel Morgan Stanley. Het aandeel sloot vrijdag op 75,24 dollar.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.