Upgrades voor Levi Strauss

Het advies voor het aandeel Levis Strauss werd deze week door de analisten van Goldman Sachs verhoogd van verkopen naar neutraal. Het koersdoel voor het aandeel staat op 23 dollar. De adviesverhoging werd mede gedaan op hoop op een ommezwaai bij het bedrijf en een aantrekkende e-commercetak.

Ook bij Bank of America is er meer optimisme over het aandeel. Hier gaat het aandeel van neutraal naar kopen bij een koersdoel van 20 dollar. De analisten stellen dat het hertelpotentieel van het bedrijf nog niet volledig door de markt gezien wordt. Daarnaast wordt geduid op betere distributiemogelijkheden.

Over het lopende jaar ligt de consensus van de omzet van het bedrijf uit San Francisco op 4,4 miljard dollar. Dit is aanzienlijk minder dan de omzet over 2019 toen het concern 5,76 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten Levi Strauss & Co in beeld plus taxaties 2020

fundamenteel onderzoek

Levi Strauss & Co s reclame ©

Levi Strauss & Co
Levi Strauss & Co


Onderaan de streep rekenen de meeste analisten op een nettowinst van 63 miljoen dollar. Over dit jaar houdt het bedrijf volgens de analisten een winst per aandeel van 12 cent over. De koers/winstverhouding komt hiermee op een heel forse 173,5 te liggen.

Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 17 cent. Levi Strauss & Co 's dividendrendement bedraagt dus momenteel 0,82 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de farmaciesector ligt op een summiere 0,2 procent.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de beurswaarde van het bedrijf 877,91 miljoen dollar. Het aandeel was de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Gemeten vanaf december vorig jaar staat het aandeel 9 procent in het groen. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 9 en de 21 dollar.

Historische koersen Levi Strauss & Co 2007-2020

fundamenteel onderzoek levistrauss&co

Klikt u hier voor dividend aandeel Levi Strauss & Co. Het aandeel staat om 17.22 0,48 procent hoger op 20,82 dollar.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.