Analisten verwachten over 2020 stijgende omzet Twitter Inc

Morgen komt het Amerikaanse Twitter met haar resultaten over het afgelopen kwartaal. Over het lopende jaar ligt de consensus van de omzet van het bedrijf uit San Francisco op 3.61 miljard dollar. Dit is beperkt meer dan de omzet over 2019 toen de omzet 3.46 miljard dollar bedroeg.

Historische omzetten en resultaten Twitter in beeld plus taxaties 2020

financiële analyse

Twitter Nederland Amsterdam ©

Twitter
Twitter


De meeste analisten gaan voor 2020 uit van een nettoverlies van 513 miljoen dollar. Gezien de laatste analistenconsensus heeft het bedrijf dit jaar een verlies per aandeel van 70 cent. De koers-winst-verhouding ligt hiermee op -81.11.

De meeste analisten gaan er vanuit dat het concern geen dividenden uit zal gaan keren. Het doorsnee dividendrendement van de internetbedrijven ligt op een summiere 0.09 procent.

De marktkapitalisatie bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen keer de beurskoers circa 43.39 miljard dollar. Het aandeel was de afgelopen 12 maanden vrij bewegelijk. Gemeten vanaf februari vorig jaar staat het aandeel maar liefst 53 procent in het groen. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 20 en de 57 dollar.

Historische beurskoersen Twitter

financiële analyse twitterinc

Klikt u hier voor dividend aandeel Twitter Inc. Het aandeel sloot vrijdag op 56.78 dollar.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.