Analisten verwachten over 2021 dalende omzet Patrizia Immobilien

Morgen komt het Duitse Patrizia Immobilien met haar resultaten over het afgelopen kwartaal. Over 2021 komt de totale omzet van het bedrijf uit Augsburg volgens de analisten uit op 340.18 miljoen euro. Dit is aanzienlijk minder dan de omzet over 2020 toen het concern 398.96 miljoen euro verdiende.

Historische omzetten en resultaten Patrizia Immobilien in beeld plus taxaties 2020

beurskoers

Wat betreft het resultaat rekenen De meeste analisten op een nettowinst van 67 miljoen euro. Over dit jaar komt het bedrijf volgens het gros van de analisten uit op een winst per aandeel van 76 cent. De koerswinstverhouding komt zodoende op 29.47 te liggen.

De consensus van het dividend ligt op 31 cent per aandeel. Patrizia Immobilien 's dividendrendement komt hiermee uit op 1.38 procent. Het doorsnee dividendrendement van de vastgoedbedrijven ligt op een aantrekkelijke 1.83 procent.

Laatste taxaties rond de 28 euro

Berenberg, M.M. Warburg & Co. en Nord Landesbank gaven recentelijk taxaties voor het aandeel.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de beurswaarde van het bedrijf 2.04 miljard euro. Het aandeel was de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Gemeten vanaf maart vorig jaar staat het aandeel maar liefst 33 procent in het groen. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 16 en de 27 euro.

Historische beurskoersen Patrizia Immobilien

beurskoers patriziaimmobilien

Klikt u hier voor dividend aandeel Patrizia Immobilien.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.