Analisten verwachten over 2021 stijgende omzet Hellofresh

Morgen presenteert het Duitse Hellofresh haar resultaten over het afgelopen kwartaal. Over het lopende jaar ligt de consensus van de omzet van het bedrijf uit Unable To Collect Data For The Field 'Tr.Headquarterscity' And Some Specific Identifier(S). op 5.13 miljard euro. Dit is aanzienlijk meer dan de omzet over 2020 toen het concern 3.75 miljard euro verdiende.

Historische omzetten en resultaten Hellofresh in beeld plus taxaties 2020

historische koersen

Hellofresh Apeldoorn reclame ©

Hellofresh
Hellofresh


De analisten gaan voor 2021 uit van een nettowinst van 329 miljoen euro. Over dit jaar ligt de consensus van Hellofresh 's resultaat per aandeel op een winst van 1.86 euro. De koers/winstverhouding komt hiermee op 37.1 te liggen.

Analisten rekenen er niet op dat het bedrijf dividenden uit zal gaan keren. Het gemiddelde dividendrendement van de supermarkten ligt op een relatief royale 2.28 procent.

Actuele koersdoelen nabij de 88 euro

Barclays , Credit Suisse en Berenberg gaven onlangs beleggingsadviezen voor het aandeel.

De marktkapitalisatie bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen keer de beurskoers circa 11.34 miljard euro. Het aandeel bewoog de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Sinds mei vorig jaar staat het aandeel maar liefst 113 procent hoger. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 30 en de 78 euro.

Historische koersen Hellofresh voorbije 10 jaar

historische koersen hellofresh

Om 14.00 stond het aandeel 1.45 procent hoger op 69 euro.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.