Wereldhave bij hoogste dividendaandelen in Nederland

Beleggers in het aandeel Wereldhave kunnen rekenen op een fors dividend. Op basis van de recente analistentaxaties heeft het aandeel Wereldhave nu één van de hoogste dividendrendementen van de Nederlandse beurs. De consensus van het dividend ligt op 1.48 euro per aandeel. Wereldhave 's dividendrendement bedraagt dus momenteel 10.21 procent. Gemiddeld levert een aandeel in de vastgoedbedrijven levert een aantrekkelijk dividendrendement van circa 3.63 procent op.

Historische dividendrendementen Wereldhave

Over 2021 komt de omzet van het bedrijf uit Schiphol volgens de analisten uit op 177.68 miljoen euro. Dit is behoorlijk minder dan de omzet over 2020 toen het bedrijf 220.4 miljoen euro verdiende.

Historische omzetten en resultaten Wereldhave in beeld plus taxaties 2020

beurskoers

Wereldhave Schiphol Nederland ©

Wereldhave
Wereldhave


De meeste analisten gaan voor 2021 uit van een nettowinst van 80 miljoen euro. Gezien de laatste analistenconsensus heeft het bedrijf dit jaar een winst per aandeel van 2.12 euro. De koerswinstverhouding komt zodoende uit op 6.84.

Laatste taxaties rond de 10 euro

De meest recente adviezen voor het vastgoedconcern zijn afkomstig van JP Morgan, DeGroof Petercam en UBS .

De beurswaarde bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen maal de beurskoers ruim 583.93 miljoen euro. Het aandeel was de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Sinds mei vorig jaar staat het aandeel maar liefst 83 procent hoger. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 7 en de 16 euro.

Historische beurskoersen Wereldhave

beurskoers wereldhave

Om 12.10 stond het aandeel 1.52 procent hoger op 14.5 euro.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.