Minder omzet Bed Bath & Beyond door analistengilde verwacht

Morgen komt het Amerikaanse Bed Bath & Beyond met haar resultaten over het afgelopen kwartaal naar buiten. Over het lopende jaar ligt de consensus van de omzet van het bedrijf uit Union op 8.26 miljard dollar. Dit is behoorlijk minder dan de omzet over 2020 toen het concern 9.23 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten Bed Bath & Beyond in beeld plus taxaties 2020

fundamantele data

Bed Bath & Beyond winkel Amerika ©

Bed Bath & Beyond
Bed Bath & Beyond


De meeste analisten gaan voor 2021 uit van een nettowinst van 155 miljoen dollar. Op basis van de meest actuele analistenconsensus een houdt het bedrijf een winst per aandeel van 1.48 dollar over. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op 21.15 te liggen.

Dividendbetalingen over dit jaar worden door de analisten niet verwacht. Het gemiddelde dividendrendement van de algemene detailhandel ligt op een aantrekkelijke 1.54 procent.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de marktkapitalisatie van het bedrijf 3.96 miljard dollar. Het aandeel was de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Gemeten vanaf juli vorig jaar staat het aandeel maar liefst 190 procent in het groen. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 7 en de 54 dollar.

Historische beurskoersen aandeel Bed Bath & Beyond

fundamantele data bedbath&beyond

Het aandeel sloot vrijdag op 31.3 dollar.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.