UBS, Mitsubishi wegen verkoop van onroerend goed af, zoeken mogelijk $ 1,7 miljard

.

 • De vermogensbeheerafdeling van UBS (NYSE: UBS ) en Mitsubishi Corp. (OTCPK:MSBHF) overwegen om hun joint venture voor vastgoedbeheer te verkopen voor ~ JPY 200 miljard ($ 1,7 miljard), meldt Bloomberg, daarbij verwijzend naar mensen met kennis van de zaak.
 • Mitsubishi UFJ (NYSE:MUFG) Trust & Banking is een van de mogelijke kopers van het bedrijf Mitsubishi Corp. UBS Realty, zeiden de mensen.
 • De joint venture, die activa beheert voor Japanse vastgoedbeleggingstrusts, is voor 51 % in handen van de Mitsubishi (OTCPK:MSBHF) bedrijvengroep, terwijl UBS ( UBS ) Asset Management de rest bezit.
 • De gesprekken met Mitsubishi UFJ (MUFG) Trust gaan door en er is nog geen overeenstemming bereikt. En de bedrijven kunnen op zoek gaan naar andere overnemers, vertelden de mensen aan Bloomberg.
 • Afgelopen september heeft U.S. Bancorp (NYSE:USB) de belangrijkste regionale bankfranchise van MUFG Union Bank overgenomen van Mitsubishi UFJ Financial Group (MUFG) voor ongeveer $ 5,5 miljard in contanten en aandelen.

  Over het lopende jaar ligt de consensus van de omzet van het bedrijf uit Zurich op 36.6 miljard CHF. Dit is licht minder dan de omzet over 2021 toen het concern 37.33 miljard CHF verdiende.

  Historische omzetten en resultaten UBS in beeld plus taxaties 2021

  historische koersen

  De analisten rekenen voor 2021 op een nettowinst van 7.73 miljard CHF. Over dit jaar ligt de consensus van UBS 's resultaat per aandeel op een winst van 2.26 CHF. Zodoende komt de koerswinstverhouding op 7.24 uit.

  Fors dividend UBS

  Per aandeel rekenen de analisten op een dividend van 54 cent. UBS 's dividendrendement is dus 3.3 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de bankensector ligt op een aantrekkelijke 3.02 procent.

  Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de beurswaarde 58.12 miljard CHF. 20

  Om 13.33 stond het aandeel 2.99 procent hoger op 16.37 CHF.

  Historische koersen UBS afgelopen 10 jaar

  historische koersen ubs

  Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
  nieuws@analist.nl

  Copyright analist.nl B.V.
  All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.