Beleggingsseminar 4 maart te Bunnik en 8 maart te Best

Analistseminar
Uitleg over opties

Hierbij nodigen wij u uit voor beleggingsseminars die wij in samenwerking met OptieAcademy op 4 maart in Bunnik respectievelijk 8 maart in Best verzorgen. Tijdens de seminars leggen wij uit hoe u relatief eenvoudig een veel hoger rendement dan de meeste actieve beleggingsfondsen kunt behalen. Het gebruik van aandelenscreeners en het toepassen van de juiste optiestrategieën zijn daarvoor essentieel.

Warren Buffett en Joel Greenblatt

De aandelenscreeners van Analist.nl screenen dagelijks beursgenoteerde aandelen in de VS, Europa en Rusland. Bij onze seminars laten we tevens de rendementen van de bekende strategieën zoals die van Warren Buffett , Joel Greenblatt en Josef Piotroski zien.

Veel van deze aandelenscreeners scoorden in de afgelopen jaren fors beter dan het gros van de actieve beleggingsfondsen. Voor de actieve fondsen, die wel jaarlijkse beheerskosten hebben, is het dan ook direct al een gelopen race.

Uw rendement aanzienlijk verhogen met opties

Tijdens de seminars zullen wij uiteraard interessante optiestrategieën aanreiken die u kunt toepassen om extra rendement te creëren en om het neerwaarts risico te beperken. Zo kunt u door de juiste keuze van aandelen en deze te combineren met opties, zowel agressief als defensief, uw rendement aanzienlijk verhogen.

Focus op dividenden

Er is al veel bekend over de voordelen van aandelen met hoge dividenden, maar hoe het zit het nu echt? Door tevens opties te gebruiken, kunt u nog betere beslissingen nemen. Graag leggen wij u er alles over uit bij onze seminars (beperkte capaciteit!).

Geplande seminars:

 • Zaterdagmiddag 4 maart bij Golfclub Krommerijn te Bunnik
 • Woensdag 8 maart bij Beursbox (Tom Lassing) te Best

  Het seminar op zaterdagmiddag 4 maart te Bunnik begint om 14.00 uur met koffie/thee, frisdrank en duurt tot 17.00 uur met een afsluitende borrel. U bent van harte welkom vanaf 13:30 uur.

  Het seminar op woensdag 8 maart te Best begint om 19:00 uur met koffie/thee en duurt tot 22.00 uur. U bent van harte welkom vanaf 18:30 uur. De toegangsprijs voor de seminars bedraagt €20 waarbij u de volgende bonussen ontvangt:

 • Bonus OptieAcademy: 1 maand Dividend Rendement Aandelen Portefeuille t.w.v. €49
 • Magazine Analist Journaal + maand gratis toegang Analist Pro

  U kunt zich opgeven door een email naar seminars2017@analist.nl te sturen onder vermelding van de datum en de plaats van het seminar waarop u aanwezig wilt zijn.

  Wij heten u van harte welkom op één van onze seminars.

  Met vriendelijke groeten,
  Jan Robert Schutte, Harry Klip en Ronald Kok