Large caps de besten in luchtvaart- & defensiesector

De luchtvaart- & defensiesector liet het afgelopen jaar een beperkte spreiding qua koersrendementen zien. Sinds juli vorig jaar koerst de sector ruim 16 procent hoger. Bij de winnaars zien we onder andere Boeing Co, Airbus SE en Safran SA. Relatief grote verliezen waren er voor General Dynamics , en .

Kerncijfers luchtvaart- & defensiesector

koersgrafieken

De afgelopen tijd zien we vooral bij de large caps behoorlijk positieve rendementen. Bij de achterblijvers zien we vooral microcaps.

Megacaps luchtvaart- & defensiesector laagste koers/winst-verhoudingen

koersgrafieken

Bij de koers/winst-verhoudingen zien we een verspreid beeld bij de verschillende marktkapitalisaties. De megacaps kosten met een koers/winst-verhouding van 21 het meeste. De microcaps noteren op -1 maal de winst per aandeel. General Dynamics , 0 en 0 zijn de aandelen in het megacapsegment met de hoogste koers/winst-verhoudingen. Aandelen met de laagste koers/winst-verhoudingen zijn onder andere General Dynamics , 0 en 0.

Megacaps luchtvaart- & defensiesector hoogste dividendrendementen

koersgrafieken

Het gemiddelde dividendrendement is met circa 1,1 procent gematigd te noemen. Aandelen met nu hoge dividendrendementen zijn onder andere Lockheed Martin , United Technologies en Boeing Co.

Dit is een gratis publicatie van Analist Pro. Analist Pro is een professioneel beleggingsplatform met analyses van alle Amerikaanse en Europese markten. Klikt u hier om u hiervoor kosteloos aan te melden.