Megacaps de besten in hardwaresector

Binnen de hardwaresector zien we een lage spreiding qua rendementen over de afgelopen 12 maanden. Sinds maart vorig jaar koerst de sector ruim 0 procent in de min. Bij de winnaars zien we onder andere Erie Indemnity Co, Jardine Lloyd Thompson Group en April SA. Relatief grote verliezen waren er voor Europejskie Centrum Odszkodowan SA, Just en Hansard Global.

Kerncijfers hardwaresector

beurskoers

De megacaps in deze sector waren de afgelopen maanden de winnaars. Bij de achterblijvers zien we vooral smallcaps.

Laagste koers/winst-verhoudingen hardwaresector

koersgrafieken

Bij de koers/winst-verhoudingen in de sector zien we een uniform beeld. De smallcaps kosten met een koers/winst-verhouding van 14 het meeste. De microcaps noteren op 12 maal de winst per aandeel. Helios Underwriting, Jardine Lloyd Thompson Group en Phoenix Solar Holdings zijn de aandelen in met de hoogste koers/winst-verhoudingen. Aandelen met de laagste koers/winst-verhoudingen zijn onder andere Europejskie Centrum Odszkodowan SA, Genworth Financial en Brighthouse Financial.

Hoogste dividendrendementen hardwaresector

fundamantele data

Het doorsnee dividendrendement is met zo'n 3,3 procent hoog te noemen. Aandelen met nu hoge dividendrendementen zijn onder andere Votum SA, CNA Financial en Zavarovalnica Triglav dd.

Dit is een gratis publicatie van Analist Pro. Analist Pro is een professioneel beleggingsplatform met analyses van alle Amerikaanse en Europese markten. Klikt u hier om u hiervoor kosteloos aan te melden.