In de luchtvaart- & defensiesector de megacaps aan kop qua dividend

De luchtvaart defensie liet het afgelopen jaar een beperkte spreiding qua koersrendementen zien. Sinds november vorig jaar koerst de sector ruim 11 procent hoger. Bij de winnaars zien we onder andere 0, 0 en 0. Relatief grote verliezen waren er voor 0, 0 en 0.

Kerncijfers luchtvaart defensie

financiele analyse

De afgelopen tijd zien we vooral bij de large caps behoorlijk positieve rendementen. Bij de achterblijvers zien we vooral smallcaps.

Laagste koers/winst-verhoudingen luchtvaart defensie

koersgrafieken

Met betrekking tot de koers/winst-verhoudingen zien we een diffuus beeld bij de verschillende marktkapitalisaties. De large caps kosten met een koers/winst-verhouding van 28 het meeste. De smallcaps noteren op 6 maal de winst per aandeel. 0, 0 en zijn de aandelen met de hoogste koers/winst-verhoudingen. Aandelen met de laagste koers/winst-verhoudingen zijn onder andere 0, 0 en 0.

Hoogste dividendrendementen luchtvaart defensie

fundamenteel onderzoek

Het doorsnee dividendrendement is met circa 1.8 procent hoog te noemen. Aandelen met nu hoge dividendrendementen zijn onder andere 0, 0 en 0.

Dit is een gratis publicatie van Analist Pro. Analist Pro is een professioneel beleggingsplatform met analyses van alle Amerikaanse en Europese markten. Klikt u hier om u hiervoor kosteloos aan te melden.