Megacaps kosten het meeste in de vastgoedsector

We zien binnen de vastgoed een beperkte spreiding qua rendementen over de afgelopen 12 maanden. Sinds januari vorig jaar staat de sector op ruim 19 procent winst. Bij de winnaars zien we onder andere Kodiak Sciences, Silence Therapeutics en Avita Medical. Relatief grote verliezen waren er voor Organogenesis Holdings, OpGen en Mologen AG.

Kerncijfers vastgoed

fundamantele data

De midcaps in deze sector waren de afgelopen maanden de winnaars. Bij de achterblijvers zien we vooral smallcaps.

Laagste koers/winst-verhoudingen vastgoed

historische koersen

Bij de koers/winst-verhoudingen in de sector zien we een verspreid beeld. De megacaps kosten met een koers/winst-verhouding van 41 het meeste. De smallcaps noteren op 18 maal de winst per aandeel. Abcam, Diaceutics en Genus zijn de aandelen in met de hoogste koers/winst-verhoudingen. Aandelen met de laagste koers/winst-verhoudingen zijn onder andere Assertio Therapeutics, Endo International en Lexicon Pharmaceuticals.

Hoogste dividendrendementen vastgoed

koersdata

Het doorsnee dividendrendement is met circa 3,9 procent hoog te noemen. Aandelen met nu hoge dividendrendementen zijn onder andere Abbvie, Gilead Sciences en Bayer AG.

Dit is een gratis publicatie van Analist Pro. Analist Pro is een professioneel beleggingsplatform met analyses van alle Amerikaanse en Europese markten. Klikt u hier om u hiervoor kosteloos aan te melden.