Analisten roemen aandeel Celgene

Het aandeel Celgene zou nu met een korting noteren. Het gros van de analisten noemt het aandeel Celgene op dit niveau momenteel aantrekkelijk gewaardeerd. Het aandeel wordt momenteel door 14 fundamentele analisten gevolgd. De adviezen zijn verdeeld uit: geen verkoopadviezen, 5 keer houd en geen koopadviezen. Het gemiddelde van de afgegeven koersdoelen voor het aandeel staat op 135,46 dollar. Dit is circa 65 procent meer dan de huidige koers van 81,83 dollar. De laatste 3 adviezen voor het biotechbedrijf zijn afkomstig van Morgan Stanley , JP Morgan en Barclays .

Taxaties voor Celgene uiteenlopend

financiele analyse

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Celgene 's marktkapitalisatie 63,71 miljard dollar. Het aandeel Celgene was de afgelopen 12 maanden vrij erg bewegelijk. Sinds een jaar terug staat het aandeel Celgene 40 procent in het rood. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 74 en de 140 dollar. Sinds 2008 koerst het aandeel ruim 189 procent hoger.

Historische koersen Celgene voorbije 10 jaar

historische koersen <a href=''> Celgene </a>

Om 18.57 staat het aandeel 2,13 procent hoger op 81,83 dollar.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.