Analisten noemen Alibaba aantrekkelijk aandeel

Het aandeel Alibaba zou nu met een korting noteren. Het gros van de analisten noemt het aandeel Alibaba op dit niveau momenteel laag geprijsd. Het aandeel wordt nu door 6 fundamentele analisten gevolgd. De adviezen bestaan uit: geen verkoopadviezen, geen houdadviezen en geen koopadviezen. Het gemiddelde van de afgegeven koersdoelen voor het aandeel staat op 225,6 dollar. Dit is circa 53 procent meer dan de huidige koers van 144,16 dollar. Barclays , Morgan Stanley en ABN AMRO gaven recentelijk taxaties voor het aandeel.

Taxaties voor Alibaba uiteenlopend

historische koersen

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de marktkapitalisatie van Alibaba' nu rond de 363,87 miljard dollar. Het aandeel Alibaba was de afgelopen 12 maanden vrij erg bewegelijk. Sinds een jaar terug staat het aandeel Alibaba 20 procent in het rood. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 135 en de 212 dollar.

Historische koersen aandeel Alibaba

fundamantele data alibaba

Het aandeel staat om 18.54 2,73 procent hoger op 144,16 dollar.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.