Analistenkorps rekent op omzetdaling Altice

Morgen publiceert het Nederlandse Altice haar resultaten over het afgelopen kwartaal. De omzet van Altice over dit jaar komt uit op 14,07 miljard euro. Zo blijkt uit gemiddelde analistenverwachting. Dit is fors minder dan de omzet over 2017 toen het concern 23,5 miljard euro verdiende.

Historische omzetten en resultaten Altice in beeld plus taxaties 2018

aandelenanalyse

De analisten rekenen voor 2018 op een nettoverlies van 740 miljoen euro. Op basis van de meest actuele analistenconsensus een houdt het bedrijf een verlies per aandeel van 45 cent over. De koerswinstverhouding komt zodoende op -4,18 te liggen.

Dividenduitkeringen worden van Altice niet verwacht. Het doorsnee dividend van de telecommunicatiebedrijven ligt op een schamele 1 procent.

Recentste taxaties rond de 2 euro

Barclays, ABN AMRO en Credit Suisse gaven onlangs beleggingsadviezen voor het aandeel.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Altice's beurswaarde 1,63 miljard euro. Het aandeel Altice was de afgelopen 12 maanden vrij bewegelijk. Gemeten vanaf maart vorig jaar staat het aandeel Altice maar liefst 45 procent in het groen. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 1 en de 4 euro.

Het aandeel staat om 9.27 0,8 procent hoger op 1,88 euro.

Historische koersen Altice afgelopen 10 jaar

aandelenanalyse altice

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.