Analisten:meer omzet Altice in het verschiet

Altice zal morgen haar boeken over het afgelopen kwartaal aan de pers presenteren. Over het lopende jaar ligt de consensus van de omzet op 14,74 miljard euro. Dit is beperkt meer dan de omzet over 2018 toen de omzet 14,26 miljard euro bedroeg.

Historische omzetten en resultaten Altice in beeld plus taxaties 2020

financiele analyse

De analisten rekenen voor 2020 op een nettoverlies van 593 miljoen euro. Over dit jaar houdt het bedrijf volgens de analisten een verlies per aandeel van 53 cent over. De koerswinstverhouding komt zodoende uit op -5,19.

Dividendbetalingen over dit jaar worden door de analisten niet verwacht. Het gemiddelde dividend van de telecommunicatiebedrijven ligt op een prima 10,11 procent.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de marktkapitalisatie van Altice' momenteel circa 2,61 miljard euro. Het aandeel Altice was de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Sinds een jaar terug staat het aandeel Altice maar liefst 38 procent in de plus. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 2 en de 7 euro.

Historische beurskoersen Altice

financiele analyse altice

Klikt u hier voor dividend aandeel Altice. Het aandeel staat om 10.49 1,64 procent lager op 2,75 euro.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.