Extreem hoog dividend aandeel Freenet

Fors dividend Freenet

Beleggers in het aandeel Freenet kunnen rekenen op een fors dividend. Op basis van de recente analistentaxaties heeft het aandeel Freenet nu één van de hoogste dividendrendementen van de Duitse beurs. Per aandeel rekenen de analisten op een dividend van 1,66 euro. Freenet's dividendrendement is dus 9,58 procent. Het doorsnee dividendrendement van de telecommunicatiesector ligt op een nihile 1 procent.

Dividendrendementen Freenet

Over 2019 komt de omzet volgens de analisten uit op 2,88 miljard euro. Dit is beperkt minder dan de omzet over 2018 toen de omzet 2,9 miljard euro bedroeg.

Historische omzetten en resultaten Freenet in beeld plus taxaties 2019

koersgrafieken

Onderaan de streep rekenen de analisten op een nettowinst van 226 miljoen euro. Voor dit jaar ligt de consensus van het resultaat per aandeel op een winst van 1,76 euro. De koers-winst-verhouding ligt hiermee op 9,85.

Recentste taxaties rond de 18 euro

De laatste 3 adviezen voor het telecombedrijf zijn afkomstig van Goldman Sachs, DZ Bank en UBS.

Freenet's marktkapitalisatie bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen keer de beurskoers circa 2,22 miljard euro. Het aandeel Freenet was de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Sinds een jaar terug staat het aandeel Freenet 20 procent in het rood. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 16 en de 26 euro.

Om 10.51 koerst het aandeel 0,98 procent hoger op 17,33 euro.

Historische koersen Freenet

koersgrafieken freenet

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.