Extreem hoog dividend aandeel Fielmann

Beleggers in het aandeel Fielmann kunnen rekenen op een forse dividenduitkering. Baserend op de laatste analistentaxaties heeft het aandeel Fielmann nu één van de hoogste dividendrendementen van de Duitse beurs. De consensus van het dividend ligt op 2 euro per aandeel. Fielmann 's dividendrendement ligt dus op 3,13 procent. Het doorsnee dividend van de producenten van persoonlijke goederen ligt op een prima 2 procent.

Historische dividendrendementen Fielmann

Morgen gaat Fielmann haar resultaten over het afgelopen kwartaal naar buiten brengen. De gemiddelde verwachting van de omzet over dit jaar ligt volgens de analisten op 1,5 miljard euro. Dit is vrij beperkt meer dan de omzet over 2018 toen het concern 1,43 miljard euro verdiende.

Historische omzetten en resultaten Fielmann in beeld plus taxaties 2019

aandelenanalyse

De analisten rekenen voor 2019 op een nettowinst van 177 miljoen euro. Volgens de jongste analistenconsensus houdt het bedrijf over dit jaar een winst per aandeel van 2,11 euro over. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding uit op 30,33.

Recente koersdoelen rond de 41 euro

Barclays, JP Morgan en Kepler Capital Markets gaven onlangs taxaties voor het aandeel.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de marktkapitalisatie van Fielmann ' momenteel circa 5,38 miljard euro. Het aandeel Fielmann was de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Sinds een jaar terug staat het aandeel Fielmann 14 procent in de plus. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 49 en de 69 euro.

Koershistorie Fielmann van 2007 tot 2019

aandelenanalyse fielmann

Om 9.56 stond het aandeel 0,16 procent lager op 64 euro.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.