Analisten:meer omzet Fielmann in het verschiet

Fielmann gaat morgen haar cijfers over het voorbije kwartaal bekend maken. De omzet van het concern uit Hamburg over dit jaar komt uit op 1.68 miljard euro. Zo blijkt uit gemiddelde verwachting van de analisten. Dit is behoorlijk meer dan de omzet over 2021 toen het bedrijf 1.43 miljard euro verdiende.

Historische omzetten en resultaten Fielmann in beeld plus taxaties 2021

financiële analyse

Fielmann Duisburg ©

Fielmann
Fielmann


De analisten rekenen voor 2021 op een nettowinst van 170 miljoen euro. Voor dit jaar ligt de consensus van het resultaat per aandeel op een winst van 2.01 euro. Op basis hiervan komt de koerswinstverhouding op 31.59 te liggen.

De consensus van het dividend ligt op 1.79 euro per aandeel. Fielmann 's dividendrendement komt neer op 2.82 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de producenten van persoonlijke goederen ligt op een zeker aantrekkelijke 1.7 procent.

Actuele koersdoelen nabij de 76 euro

Nord Landesbank, Bryan Garnier en Independent Research gaven onlangs taxaties voor het aandeel.

De beurswaarde bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen maal de beurskoers ruim 5.33 miljard euro. 4

Historische beurskoersen aandeel Fielmann

financiële analyse fielmann

Om 10.38 stond het aandeel 0.31 procent hoger op 63.5 euro.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.