Stevig dividendrendement Schlumberger

Beleggers in het aandeel Schlumberger kunnen rekenen op een forse dividenduitkering. Gezien het gemiddelde van de analistentaxaties heeft het aandeel Schlumberger nu één van de hoogste dividendrendementen van de Amerikaanse beurs. De consensus van het dividend ligt op 0,94 cent per aandeel. Schlumberger's dividendrendement komt hiermee op 5,89 procent te liggen. Het gemiddelde dividendrendement van de offshore diensten-/distributiebedrijven ligt op een magere 0,67 procent.

Historische dividendrendementen Schlumberger

Morgen komt het Amerikaanse Schlumberger met haar resultaten over het afgelopen kwartaal. Over dit jaar komt de omzet volgens de analisten uit op 23,53 miljard dollar. Dit is fors minder dan de omzet over 2019 toen het concern 32,92 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten Schlumberger in beeld plus taxaties 2020

aandelenanalyse

De analisten gaan voor 2020 uit van een nettowinst van 775 miljoen dollar. Volgens de laatste rondgang langs de analisten stevent het bedrijf af op een winst per aandeel van 56 cent. De koers/winstverhouding komt hiermee op 28,48 te liggen.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Schlumberger's beurswaarde 22,06 miljard dollar. Het aandeel Schlumberger was de afgelopen 12 maanden vrij bewegelijk. Sinds een jaar terug staat het aandeel Schlumberger 48 procent in het rood. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 12 en de 41 dollar.

Historische koersen Schlumberger 2007-2020

aandelenanalyse schlumberger

Klikt u hier voor dividend aandeel Schlumberger. Het aandeel sloot maandag op 15,95 dollar.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.