Analisten verwachten over 2020 dalende omzet Schlumberger, relatief hoog dividend

Morgen publiceert het Amerikaanse Schlumberger haar resultaten over het afgelopen kwartaal. Over dit jaar komt de verdient het bedrijf uit Houston volgens de analisten uit op 23.34 miljard dollar. Dit is behoorlijk minder dan de omzet over 2019 toen het bedrijf 32.92 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten Schlumberger in beeld plus taxaties 2020

koersdata

Onderaan de streep rekenen de analisten op een nettowinst van 911 miljoen dollar. Op basis van de meest actuele analistenconsensus een houdt het bedrijf een winst per aandeel van 64 cent over. De koerswinstverhouding komt zodoende op 39.61 te liggen.

Fors dividend Schlumberger

De consensus van het dividend ligt op 96 cent per aandeel. Schlumberger 's dividendrendement komt dus op 3.79 procent uit. Het gemiddelde dividendrendement van de offshore diensten-/distributiebedrijven ligt op een nihile 0.32 procent.

De beurswaarde bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen maal de beurskoers ruim 35.06 miljard dollar. Het aandeel was de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Gemeten vanaf januari vorig jaar staat het aandeel 29 procent in het rood. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 12 en de 37 dollar.

Historische beurskoersen aandeel Schlumberger

koersdata schlumberger

Klikt u hier voor dividend aandeel Schlumberger. Het aandeel staat om 19.48 5.35 procent lager op 25.35 dollar.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.