Xerox neemt CareAR over voor software-uitbreiding

  • Xerox (NYSE: XRX) heeft aangekondigd dat het augmented reality-ondersteuningsplatform CareAR heeft overgenomen voor niet bekendgemaakte voorwaarden.
  • Met CareAR-software kunnen externe agenten en experts een verscheidenheid aan AR-tools gebruiken om een situatie visueel te zien en de oplossing te begeleiden.
  • De softwareoplossingen van Xerox komen tegemoet aan enkele van de grootste behoeften van klanten - contentbeheer, digitale transformatie en gepersonaliseerde communicatie, en nu heeft het bedrijf dus ook augmented reality toegevoegd.

    Verwachtingen Xerox

    De omzet van het bedrijf uit Norwalk over dit jaar komt uit op 7.14 miljard dollar. Zo blijkt uit gemiddelde analistenverwachting. Dit is vrij beperkt meer dan de omzet over 2019 toen de omzet 7.02 miljard dollar bedroeg.

    Historische omzetten en resultaten Xerox in beeld plus taxaties 2020

    aandelenanalyses

    Xerox kantoor Utrecht ©

    Xerox
    Xerox


    De analisten rekenen voor 2020 op een nettowinst van 408 miljoen dollar. Gezien de laatste analistenconsensus heeft het bedrijf dit jaar een winst per aandeel van 2.03 dollar. De koerswinstverhouding komt zodoende op 10.36 te liggen.

    Fors dividend Xerox

    Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 1 dollar. Xerox 's dividendrendement ligt dus op 4.76 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de hardwareproducenten ligt op een magere 0.32 procent.

    Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de beurswaarde 4.47 miljard dollar. Het aandeel was de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Sinds februari vorig jaar staat het aandeel 38 procent lager. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 14 en de 39 dollar.

    Historische beurskoersen Xerox

    aandelenanalyses xerox

    Klikt u hier voor dividend aandeel Xerox. Om 21.16 koerst het aandeel 8.39 procent hoger op 21.03 dollar.

    Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
    nieuws@analist.nl

    Copyright analist.nl B.V.
    All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.