Raytheon Technologies haalt $ 290,7 miljoen marinecontract binnen

 • Raytheon Technologies (NYSE: RTX) heeft een contract van ~ $ 290,7 miljoen aan kosten-plus-aanmoedigingsvergoeding, vaste prijs incentive (vast doel) toegekend gekregen.
 • Het bedrijf levert materiaal en ondersteunende apparatuur voor onderhoudsfaciliteiten van depots, programmeert administratieve arbeid voor eenmalige onderhoudsactiviteiten, mockup-motoren en modules voor testcellen.
 • Het zal ook voorzien in voorraden, diensten en planning voor depotactiveringen ter ondersteuning van het F-35 Lightning II-programma Lot 13 voortstuwingssysteem voor de marine, het marinekorps, de luchtmacht, deelnemers die niet van het ministerie van Defensie zijn en buitenlandse militaire verkoop klanten.
 • Werk uit te voeren op meerdere locaties; en zal naar verwachting in januari 2024 worden voltooid.

  Fundamentals Raytheon

  Over het lopende jaar ligt de consensus van de omzet van het bedrijf uit Waltham op 65.3 miljard dollar. Dit is fors meer dan de omzet over 2019 toen het concern 56.59 miljard dollar verdiende.

  Historische omzetten en resultaten Raytheon in beeld plus taxaties 2020

  koersdata

  Raytheon San Jose Silicon Valley ©

  Raytheon
  Raytheon


  De analisten rekenen voor 2020 op een nettowinst van 5.69 miljard dollar. Over dit jaar komt het bedrijf volgens het gros van de analisten uit op een winst per aandeel van 3.76 dollar. Hiermee komt de koers/winst-verhouding op 18.77 te liggen.

  Per aandeel wordt door de analisten een dividend van 2 dollar verwacht. Het dividendrendement van Raytheon ligt hiermee op 2.83 procent. Gemiddeld levert een aandeel in de luchtvaart- & defensiebedrijven levert een beperkt dividendrendement van circa 0.2 procent op.

  Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de beurswaarde 61.01 miljard dollar. Het aandeel was de afgelopen 12 maanden vrij bewegelijk. Sinds een jaar terug staat het aandeel 21 procent in het rood. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 41 en de 93 dollar.

  Historische koersen Raytheon afgelopen 10 jaar

  koersdata raytheon

  Klikt u hier voor dividend aandeel Raytheon. Het aandeel sloot woensdag op 70.58 dollar.

  Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
  nieuws@analist.nl

  Copyright analist.nl B.V.
  All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.