Verizon Communications in Amerikaanse kopgroep qua dividendrendementen

Beleggers in het aandeel Verizon Communications Communications kunnen rekenen op een forse dividenduitkering. Baserend op de laatste analistentaxaties heeft het aandeel Verizon Communications Communications nu één van de hoogste dividendrendementen van de Amerikaanse beurs. De consensus van het dividend ligt op 2.53 dollar per aandeel. Het dividendrendement komt hiermee op 4.33 procent te liggen. Het doorsnee dividendrendement van de vaste lijn communicatiebedrijven ligt op een aantrekkelijke 6.24 procent.

Historische dividendrendementen Verizon Communications Communications

Verizon Communications Communications komt morgen met haar resultaten over het voorbije kwartaal. Over het lopende jaar ligt de consensus van de omzet van het bedrijf uit New York City op 133.09 miljard dollar. Dit is beperkt meer dan de omzet over 2020 toen het concern 128.29 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten Verizon Communications Communications in beeld plus taxaties 2020

koersgrafieken

Verizon Communications Amsterdam Badhoevedorp ©

Verizon
Verizon


Wat betreft het resultaat rekenen De meeste analisten op een nettowinst van 21.06 miljard dollar. Over dit jaar wordt door het gros van de analisten, zoals gepolst door persbureau Thomson Reuters, een winst per aandeel van 5.08 dollar verwacht. De koers/winstverhouding komt hiermee op 11.49 te liggen.

De beurswaarde bedraagt op basis van het aantal uitstaande aandelen maal de beurskoers ruim 241.49 miljard dollar. Het aandeel bewoog de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Sinds een jaar terug staat het aandeel 5 procent in de plus. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 53 en de 62 dollar.

Historische koersen Verizon Communications Communications 2007-2021

koersgrafieken verizoncommunications

Het aandeel sloot maandag op 58.39 dollar.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.