Altria Group in top Amerikaanse dividendrendementen

Fors dividend Altria Group

Beleggers in het aandeel Altria Group kunnen rekenen op een forse dividenduitkering. Baserend op de laatste analistentaxaties heeft het aandeel Altria Group nu één van de hoogste dividendrendementen van de Amerikaanse beurs. Per aandeel rekenen de analisten op een dividend van 3 dollar. Het dividendrendement van Altria Group ligt hiermee op 4,85 procent. Het doorsnee dividend van de gediversifieerde industriele bedrijven ligt op een schamele 1 procent.

Dividendrendementen Altria Group

Altria Group gaat morgen haar cijfers over het voorbije kwartaal bekend maken. Over dit jaar komt de omzet volgens de analisten uit op 19,6 miljard dollar. Dit is behoorlijk minder dan de omzet over 2017 toen het bedrijf 25,58 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten Altria Group in beeld plus taxaties 2018

koersdata

De meeste analisten gaan voor 2018 uit van een nettowinst van 7,59 miljard dollar. Volgens de laatste rondgang langs de analisten stevent het bedrijf af op een winst per aandeel van 4 dollar. De koerswinstverhouding bedraagt hierdoor 15,46.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de marktkapitalisatie van Altria Group ' nu rond de 120,19 miljard dollar. Het aandeel Altria Group bewoog de voorbije 12 maanden vrij volatiel. Gemeten vanaf oktober vorig jaar staat het aandeel Altria Group 1 procent in het groen. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 54 en de 74 dollar. Sinds 2008 koerst het aandeel ruim 222 procent hoger.

Het aandeel sloot dinsdag op 61,85 dollar.

Koershistorie Altria Group van 2007 tot 2018

koersdata altriagroup

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.