Engie wordt door analisten goedkoop aandeel genoemd

Het aandeel Engie zou nu met een korting noteren. De meeste analisten vinden het aandeel Engie op dit niveau momenteel goedkoop. Het aandeel wordt momenteel door 19 analisten gevolgd (op basis van fundamentele analyse). De adviezen voor het aandeel zijn verdeeld uit: geen verkoopadviezen, 8 keer houd en geen koopadviezen. Het gemiddelde van de afgegeven koersdoelen voor het aandeel staat op 15,54 euro. Dit is circa 18 procent meer dan de huidige koers van 13,44 euro. De laatste 3 adviezen voor het energiebedrijf zijn afkomstig van Deutsche Bank, Morgan Stanley en Barclays.

Koersdoelen voor Engie geconcentreerd

koersgrafieken

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Engie's totale beurswaarde 32,1 miljard euro. Het aandeel Engie was de afgelopen 12 maanden vrij bewegelijk. Sinds een jaar terug staat het aandeel Engie 5 procent in het rood. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 11 en de 15 euro.

Historische koersen aandeel Engie

aandeel engie

Het aandeel sloot zondag op 13,44 euro.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.