Verizon nu de rode lantaarn in Dow Jones

Het aandeel is vanaf begin dit jaar met een aanzienlijke min van 9 procent één van de slechtste aandelen in de Dow Jones . Over de afgelopen 3 maanden staat het aandeel op verlies (2 procent). Het doorsnee Dow-Jones aandeel staat sinds begin dit jaar ruim 4,3 procent hoger.

Rendementen Verizon Communications Communications versus Amerikaanse aandelen

historical returns

Buy & hold rendementen aandeel Verizon Communications Communications over diverse periodes, exclusief dividendrendementen

Beleggers die het aandeel in 2007 kochten hebben nu een beperkt winst van 37 procent. Het aandeel staat sinds 2012 op een winst van 27 procent. Ook over de afgelopen 3 jaar staat het aandeel in de plus.

Over het huidige boekjaar komt de omzet volgens de analisten uit op 125,09 miljard dollar. Dit is licht minder dan de omzet over 2015 toen het bedrijf 125,98 miljard dollar verdiende.

Historische omzetten en resultaten Verizon Communications Communications in beeld plus taxaties 2016

historische koersen

De analisten rekenen voor 2016 op een nettowinst van 15,76 miljard dollar. Over dit jaar koerst het bedrijf volgens de analisten af op een winst per aandeel van 3,84 dollar. Hiermee komt de koers/winst-verhouding op 12,7 te liggen.

Fors dividend Verizon Communications Communications

Over dit jaar ligt de verwachting van het dividend op 2,33 dollar. Verizon Communications Communications's dividendrendement komt hiermee op 4,78 procent te liggen. Het gemiddelde dividendrendement van de vaste lijn communicatiebedrijven ligt op een aantrekkelijke 3,00 procent.

Laatste koersdoelen rond de 52 dollar

Het aandeel Verizon Communications Communications wordt door 8 analisten gevolgd (op basis van fundamentele analyse). Het gemiddelde van de koersdoelen voor het aandeel staat op 53,4 dollar. Dit is circa 10 procent meer dan de huidige koers van 48,75 dollar. De laatste 3 adviezen voor het telecombedrijf zijn afkomstig van Cantor Fitzgerald Beleggers Belangen en Barclays .

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Verizon Communications Communications's marktkapitalisatie 198,57 miljard dollar.

Historische beurskoersen Verizon Communications Communications

historische koersen verizoncommunicationsHet aandeel sloot vrijdag op 48,75 dollar.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.