AT&T in top Amerikaanse dividendaandelen

Beleggers in het aandeel AT&T kunnen rekenen op een forse dividenduitkering. Gezien het gemiddelde van de analistentaxaties heeft het aandeel AT&T nu één van de hoogste dividendrendementen van de Amerikaanse beurs. Over dit jaar ligt de verwachting van het dividend op 2.08 dollar. AT&T 's dividendrendement komt hiermee uit op 7.15 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de vaste lijn com. sector ligt op een aantrekkelijke 2.36 procent.

Historische dividendrendementen AT&T

AT&T zal morgen haar financiële resultaten over het voorbije kwartaal bekend maken. Over het huidige boekjaar komt de omzet van het bedrijf uit Dallas volgens de analisten uit op 170.62 miljard dollar. Dit is vrij beperkt minder dan de omzet over 2019 toen de omzet 181.19 miljard dollar bedroeg.

Historische omzetten en resultaten AT&T in beeld plus taxaties 2020

beurskoers

AT&T Den Haag kantoor ©

AT&T
AT&T


Onderaan de streep rekenen de analisten op een nettowinst van 22.68 miljard dollar. Over dit jaar houdt het bedrijf volgens de analisten een winst per aandeel van 3.14 dollar over. De koerswinstverhouding komt zodoende op 9.27 te liggen.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt de beurswaarde 211.97 miljard dollar. Het aandeel was de afgelopen 12 maanden vrij bewegelijk. Gemeten vanaf januari vorig jaar staat het aandeel 18 procent in het rood. Het aandeel koerste het laatste jaar tussen de 26 en de 39 dollar.

Historische beurskoersen AT&T

beurskoers at&t

Klikt u hier voor dividend aandeel AT&T. Om 15.41 staat het aandeel 0.67 procent hoger op 29.11 dollar.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.