Analistenkorps rekent op omzetdaling Altria Group, aanzienlijk dividend

Morgen zal het Amerikaanse bedrijf Altria Group haar resultaten over het vorige kwartaal publiceren. Over het lopende jaar ligt de consensus van de omzet op 19,52 miljard dollar. Dit is fors minder dan de omzet over 2015 toen de omzet 25,43 miljard dollar bedroeg. De analisten rekenen voor 2016 op een nettowinst van 5,96 miljard dollar.

Voor dit jaar ligt de consensus van het resultaat per aandeel op een winst van 3,06 dollar. De koerswinstverhouding bedraagt hierdoor 22,48.

Fors dividend Altria Group

Over dit jaar ligt de verwachting van het dividend op 2,38 dollar. Het dividendrendement komt hiermee op 3,45 procent te liggen. Gemiddeld levert een aandeel in de gediversifieerde industrieën sector levert een dividendrendement van circa 1,89 procent op.

Laatste analistentaxaties rond de 66 dollar

Het aandeel Altria Group wordt door 2 analisten gevolgd (op basis van fundamentele analyse). Het gemiddelde koersdoel voor het aandeel staat op 74 dollar. Dit is circa 8 procent meer dan de huidige beurskoers van 68,8 dollar. In de sector gediversifieerde industrieën geven de analisten de meeste voorkeur aan Accuride Corporation, ADA en America's Car-Mart. De meest recente adviezen voor het gediversifieerde industriële bedrijf zijn afkomstig van Berenberg (kopen, 74,00 dollar), Cowen and Company (houden, zonder koersdoel) en Stifel (kopen, 50,00 dollar).

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt Altria Group 's marktkapitalisatie 134,85 miljard dollar.

Het aandeel sloot maandag op 68,8 dollar.

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.be B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. analist.be doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.