British American Tobacco nu bij één de hoogste dividendrendementen in Engeland

Fors dividend British American Tobacco

Op basis van de recente analistentaxaties heeft het aandeel British American Tobacco nu één van de hoogste dividendrendementen van de Engelse beurs.

Per aandeel verwachten de analisten een dividend van 164 GBp. Het dividendrendement ligt zodoende op 3,28 procent. Het gemiddelde dividendrendement van de tabaksbedrijven ligt op een aantrekkelijke 2,38 procent.

Dividendrendementen British American Tobacco

Morgen opent het Engelse bedrijf British American Tobacco haar boeken over het afgelopen kwartaal. Over het huidige boekjaar komt de omzet volgens de analisten uit op 14,86 miljard GBp. Dit is fors meer dan de omzet over 2015 toen het bedrijf 13,1 miljard GBp verdiende.

Historische omzetten en resultaten British American Tobacco in beeld plus taxaties 2016

fundmantele data

De analisten rekenen voor 2016 op een recordnettowinst van 4,61 miljard GBp. Over dit jaar koerst het bedrijf volgens de analisten af op een winst per aandeel van 247 GBp. De koerswinstverhouding komt zodoende op 20,21 te liggen.

Recentste taxaties rond de 5523 GBp

Het aandeel British American Tobacco wordt door 17 analisten gevolgd (op basis van fundamentele analyse). Het gemiddelde van de koersdoelen voor het aandeel staat op 5072,19 GBp. Dit is circa 2 procent meer dan de huidige koers van 4993 GBp.

De laatste 3 adviezen voor tabakssector zijn afkomstig van Berenberg Credit Suisse en Jefferies & Co.

Op basis van het huidige aantal uitstaande aandelen bedraagt British American Tobacco 's marktkapitalisatie 9307,19 miljard GBp.

Het aandeel staat om 10.31 0,05 procent hoger op 4993 GBp.

Historische koersen British American Tobacco

fundmantele data britishamericantobacco

Analist.nl Nieuwsdienst: +31 084-0032-842
nieuws@analist.nl

Copyright analist.nl B.V.
All rights reserved. Any redistribution, duplication or archiving prohibited. Analist.nl doesn't warrant the accuracy of any News Content provided and shall not be liable for any errors, inaccuracies or for any actions taken in reliance thereon.